Am I Quitting Youtube? *Emotional*I appreciate your patience guys. The last year I needed to do a lot of inner work and haven’t been able to upload anything but from now on I might slowly start to …

20 Comments

  1. jij bent echt helemaal de weg kwijt.. mijn advies die je toch niet gaat opvolgen omdat je koppig als een ezel bent: maak school af en haal je diploma (en dan kan je nog altijd kiezen of je in die richting die je hebt gekozen wil doorgaan) maar dan heb je tenminste iets waar je op kan terugvallen.

  2. Maybe It's just me or is the shifting so strong this year………Anyway I'm excited for the new topics …….whenever you feel like uploading…..

  3. Deniz, ik vind het heel mooi dat je, je emotioneel opstelt en dit met ons deelt. (Thanks x) You are going through a majore spiritual/consciousness transition ….this is evolving so fast. Also it seems like your soul is lighting up, your eyes say alot. BTW je bent niemand verantwoording schuldig, neem gewoon de tijd die je nodig hebt. #observe-learn-grow-love #Aleenmaarliefde

  4. Broerrr doe live stream zodat je gesprek aan kunt gaan met ons, en vanaf daaf zou je misch weer kunnen beginnen? Want we hebben allemaal vragen denk ik stay strong

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*