39 Comments

  1. Scoala vechec (cel putin cea romaneasca) era mai gangsta si mai street. Scoala noua e mult mai diversificata,ceea ce bine. Lumea trebuie sa inteleaga ca ambele ere au artisti buni.
    Muzica buna exista,tre' doar sa o cauti.Pace✌✌✌

  2. Pana la urma, trebuie sa nu uitam ce inseamna hip hop/rap la baza! Text, mesaj, metrica, flow! Daca “scoala noua” are asa ceva, respect ✊! Daca nu, inseamna ca scoala noua se confunda cu orice alt gen muzical, mai putin cele mentionate mai sus! Disputa asta old school vs new school pare putin d-am pulea sincer! Pace

  3. Nu vă mai certați prin comentarii !!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI JUDECAȚI !!!!! fiecare cântă ce vrea , se îmbracă cum vrea , face ce vrea ….. Toate frustrările voastre le emanați prin comentarii!!!

  4. Cei care au prins "scoala veche" pot sa aiba o comparatie fata de "scoala noua" . Scoala veche poate calca in picioare usor scoala noua ( agresivitatea din versuri, mesajele, modul de viata..etc. ) dar asta este fix parerea mea.

  5. Nici odată nu are cum sa moara scoala veche pentru ca de fiecare data apeși play și sunt cu tine mereu. RESPECT 👍👍👍. La scoala noua noroc de Alan și kepa ca tine tradiția. Bravo vouă ca măcar voi spuneți adevăru despre realitate nu ca tarfele astea și zdrențele din guvern

  6. neli,jena, jo klass si ayurita sunt niste periculosi frate. Nu canta ei gangsta rap dar, hipstereala asta nu are nici un sens. Mafia venea de dupa blocurile gri astia vin de dupa curcubeu. Si de ce p..ula mea canta jo klass ala de pizde cand el e de gen neutru???!!! WTF did I just watch???

  7. La rap-ul vechi ai pus piese.. majoritatea de aici nici macar nu erau pe teava cand piesele alea erau pe val. Poate 20-30% de aici vor intelege cu adevarat ce au insemnat piesele alea atunci si ce inseamna acum..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*