KRIGET MOT CANNABIS (del 1) Studio De BassoMyndigheternas krig mot Cannabis tog en skev vändning förra året. Polis och åklagare angrep återförsäljare av CBD-olja och påstod narkotikahandel.

8 Comments

  1. Varför ens ha en diskussion om varför staten vill förbjuda det? Det är ju solklart varför!.. CBD utklassar varenda jäv*a sk*t "läkemedel" (GIFTER) från Läkemedelsverket (kriminellverket)! Staten vill helt enkelt att man ska vara beroende av myndigheter, vara sjuk och fortsätta ta deras "mediciner" som sakta dödar en!

  2. den har för låg cbd för att kunna göra nytta jag säger som det ska vara cbd ska va dubbelt så mycket som thc mängden men minimum 5% cbd kanske 15% cbd egentligen och typ 5%thc för medicinska skäl

  3. Att läkemedelklassa hampa är så väldigt märkligt… hoppas de inte får för sig att göra det. Då borde de läkemedelklassa alla växter som påverkar människan positivt; örter, maskrosor, citrusfrukter, spirulina, kakao etc.. det är så ohållbart. Eller saknar jag förståelse för deras resonemang? Jag hajjar verkligen inte..

  4. Det var verkligen högintressant och följa med tankegångarna hos er tre i denna serie Kriget mot cannabis – Del 1… speciellt i detta avsnitt som handlade om CBD-fallen som började i höstas då flera CBD-återförsäljare/producenter fick sina CBD-lager beslagtagna av åklagarmyndigheterna under förevändningen att CBD är narkotika!

    Jag och fler med mig ser framemot fler avsnitt i denna serie. 🤗

    Dock känner jag till denna Högsta Domstolens prejudicerande dom från den 20070403 i mål.nr: B414-07 gällande industrihampa som är grunden till bl.a. CBD-baserade produkter:
    http://www.hogstadomstolen.se/Domstolar/hogstadomstolen/Avgoranden/2007/2007-04-03_B_414-07_dom.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*