Peace Of Mind – Cannabis i Sverige 2018. Demokrati & förnuft.Hör upp, tänk till. När vi blir rädda för ord – kan vi längre inte prata. Cannabis är inte Narkotika. Det är en Demokratisk fråga, om ett Naturläkemedel för mänskligt …

10 Comments

 1. Finns ett större problem vi måste tackla först här i Sverige och det är att du får inte lov att prata om detta eller något annat som vem det än är som för åsiktskalendern inte tillåter.

  Du kan bokstavligt bli av med jobbet bara du uttrycker en vilja att diskutera saken. Inte ens övertyga utan bara ifrågasätta lagen. Alla som jobbar inom vården vet detta. De flesta läkare som kan tänka för sig själva skulle vilja skriva ut cannabis för vissa patienter med då blir de av med jobbet, inte på grund av lagar utan den hemska mobbningen vi tar för givet av alla icke sanktionerade tankar här i Sverige.

  Först måste vi tackla hjärntvätten sen kan vi börja lösa problem. Detta är inte bara grunden till cannabis frågan utan allt. Titta på invandrar frågan, för bara något år sedan fick man absolut inte lov att ens fråga hur mycket det kostar för då är du nazist. Du får fortfarande inte ifrågasätta bostadsmarknaden och alla idiotiska beslut som tagits.

  DU SKA TYCKA SÅ HÄR! SKITER I FAKTA NU GÖR DU SOM JAG SÄGER ELLER SÅ FÅR DU SPARKEN "host"pga jag kommer skrika att du är en dödsknarkarnazistpedofil"host" O DU SKA SKATTA DIG LYCKLIG OM DU FÅR ETT STÄDJOBB.

  Nils Bejerots nazist anda styr fortfarande Sverige.

 2. Mest av allt undrar jag om du har någon podcast?
  Det är hur som helst nice att du kört på det här tycker jag, pratar dock hellre om sånt här privat ist för i ett öppet kommentarfält ^^

 3. Narkotikafritt Sverige?? Skall jag berätta om alla tunga droger som säljs på varje skolgård i Sverige? Varför gör inte politiker, polis, åklagare, myndigheter någonting åt alla langare, all crack och piller som skickas från Ryssland, Kina och andra länder med post varje dag??
  De ger sig på hampan som har inte skadat någon men finns vetanskapliga bevis att CBD och THC är hälsosamma. Det finns faktiskt cancermedicin som innehåller syntetisk THC som tyvärr mördar cancerpacienter varje dag eftersom de har svårt att dosera.
  400+ patentansökningar på sista åren?? ye right! Klart myndigheter har att mörka big time!!

 4. Tack så mycket för informationen. Mycket bra. 🙂

  Men jag vill dock säga att vi VET anledningen till varför makteliten vill att Cannabis skall räknas som narkotika och tas bort från marknaden.
  Det handlar om pengar. Inget annat. Alla andra förklaringar är bara loja undanflykter.
  Skulle cannabis bli allmänt känt och användas utav befolkningen så skulle läkemedelsindustrin förlora stora miljardbelopp VARJE år.
  DÄR har vi skon som klämmer.
  Läkemedelsindustrin(som är en del av den korrupta makteliten) vill definitivt inte gå med på att vi använder cannabis istället för att köpa deras syntetiska "läkemedel".
  Jag sätter ordet "läkemedel" inom situationstecken eftersom deras produkter i de flesta fall inte handlar om att läka en person, utan om att få en person att behöva fortsätta köpa deras produkter, och att få biverkningar så att vi blir tvungna att köpa än fler av deras "läkemedel". Helst för resten av våra liv.
  Läkemedelsindustrin tjänar inga pengar på friska eller döda personer, utan enbart på de som är sjuka och använder så många syntetiska mediciner som möjligt, som de årligen tjänar miljarders miljarder på.
  Detta är ren och simple 1 + 1 som samtliga personer som gör sin hemläxa klart och tydligt förstår.
  All fakta visar klart och tydligt på detta, så det är ingen konspirations teori.
  Så min personliga åsikt till folket är, lägg ner allt totalt onödigt trams med att diskutera maktelitens påhittade lögner om varför de vill att cannabis skall vara olagligt osv.
  Gå med full kraft rakt på sak vad det handlar om.
  Sanningen måste fram ifall vi skall få en ordentlig förändring.

 5. Man, your videos are awesome, but why it's no more content on English??, By the way, thanks from an anxiety sick dude and fan of ALL your work, you are really inspiration for me, and this videos are a great help for understanding of my sickness, thanks again!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*